Room 17
www.room17.nl
Asserwijk 17
9406 XJ Assen
Nederland
e mail: info@room17.nl
IBAN NL80ABNA0613110803
Swift/BIC ABNA NL 2A
KVK nr. 01127102
BTW nr. NL 0745 34 440 B02

Algemene Voorwaarden

 1. Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden en gaat u een betalingsverplichting aan.
 2. Bestellingen kunt u per e mail ( info@room17.nl) aan ons doorgeven.
 3. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten.
 4. Het totaalbedrag van uw bestelling kunt u overmaken naar IBAN NL80ABNA0613110803 t.n.v. Room 17 / of via paypal.nl onder vermelding van uw bestelnummer.
 5. Het totaalbedrag dient binnen 7 dagen te zijn bijgeschreven op ons rekeningnummer.
 6. Na ontvangst van het totaalbedrag wordt uw bestelling zo snel mogelijk verstuurd.
 7. Bij het afhalen van bestellingen dient u contant te betalen.
 8. De vermelde prijzen voor de aangeboden artikelen zijn in euro’s, inclusief btw en exclusief verzendkosten.
 9. De prijzen bij de artikelen zijn per stuk, tenzij anders aangegeven.
 10. Bestellingen staan maximaal 7 dagen voor u gereserveerd. Wanneer wij uw betaling binnen deze termijn niet hebben ontvangen, sturen wij u een herinnering. Mochten wij na 1 dag nog geen betaling hebben ontvangen dan zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren.
 11. Artikelen worden zo zorgvuldig mogelijk ingepakt.
 12. Voor bestellingen binnen Nederland hanteren wij de daarvoor geldende post.nl tarieven.
 13. Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven.
 14. Room 17 is niet verantwoordelijk voor verlies en /of beschadiging van goederen tijdens verzending door post.nl .
 15. Mocht een artikel niet naar wens zijn dan kunt u het artikel binnen 14 dagen retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u bestelde artikelen. Het artikel kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
 16. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waar deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 17. De garantie op onze producten is gelijk aan de garantie die wordt gegeven door de producent of leverancier van het betreffende product of dienst en bij Room 17 op te vragen. Brocante artikelen kunnen gebruikssporen en beschadigingen bevatten. Voor deze artikelen geldt geen garantie.
 18. Eventuele aansprakelijkheid van Room 17 tegenover de koper m.b.t. een afgesloten overeenkomst beperkt zich tot het maximum van het bedrag in de overeenkomst. Room 17 is niet verantwoordelijk voor welke gevolgschade dan ook. Room 17 aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van de door de Room 17 geleverde producten.

 
Auteursrecht
Niets van deze website mag gekopieerd, opgeslagen of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Room17