Room 17
www.room17.nl
Asserwijk 17
9406 XJ Assen
Nederland
e mail: info@room17.nl
IBAN NL80ABNA0613110803
Swift/BIC ABNA NL 2A
KVK nr. 01127102
BTW nr. NL 0745 34 440 B02

Algemene Voorwaarden

 1. Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden en gaat u een betalingsverplichting aan.
 2. Bestellingen kunt u per e mail ( info@room17.nl) aan ons doorgeven.
 3. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten.
 4. Het totaalbedrag van uw bestelling kunt u overmaken naar IBAN NL80ABNA0613110803 t.n.v. Room 17 / of via paypal.nl onder vermelding van uw bestelnummer.
 5. Het totaalbedrag dient binnen 7 dagen te zijn bijgeschreven op ons rekeningnummer.
 6. Na ontvangst van het totaalbedrag wordt uw bestelling zo snel mogelijk verstuurd.
 7. Bij het afhalen van bestellingen dient u contant te betalen.
 8. De vermelde prijzen voor de aangeboden artikelen zijn in euro’s, inclusief btw en exclusief verzendkosten.
 9. De prijzen bij de artikelen zijn per stuk, tenzij anders aangegeven.
 10. Bestellingen staan maximaal 7 dagen voor u gereserveerd. Wanneer wij uw betaling binnen deze termijn niet hebben ontvangen, sturen wij u een herinnering. Mochten wij na 1 dag nog geen betaling hebben ontvangen dan zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren.
 11. Artikelen worden zo zorgvuldig mogelijk ingepakt.
 12. Voor bestellingen binnen Nederland hanteren wij de daarvoor geldende post.nl tarieven.
 13. Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven.
 14. Room 17 is niet verantwoordelijk voor verlies en /of beschadiging van goederen tijdens verzending door post.nl .
 15. Mocht een artikel niet naar wens zijn dan kunt u het artikel binnen 14 dagen retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u bestelde artikelen. Het artikel kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
 16. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waar deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 17. De garantie op onze producten is gelijk aan de garantie die wordt gegeven door de producent of leverancier van het betreffende product of dienst en bij Room 17 op te vragen. Brocante artikelen kunnen gebruikssporen en beschadigingen bevatten. Voor deze artikelen geldt geen garantie.
 18. Eventuele aansprakelijkheid van Room 17 tegenover de koper m.b.t. een afgesloten overeenkomst beperkt zich tot het maximum van het bedrag in de overeenkomst. Room 17 is niet verantwoordelijk voor welke gevolgschade dan ook. Room 17 aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van de door de Room 17 geleverde producten.

 

Privacy Beleid 

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid van Room 17 te accepteren.

Room 17 respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor door dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij zijn ons van bewust dat u vertrouwen in ons stelt, en we zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen, waarom we deze verzamelen, en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Room 17. U dient zich ervan bewust te zijn dat Room 17 niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen.

Ons gebruik van verzamelde gegevens:

 • Gebruik van onze diensten.  Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen wij u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om onze diensten uit te kunnen voeren. Als u een bestelling plaatst hebben we uw naam, email adres, telefoonnummer, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
 • Communicatie. Wanneer u een email of andere berichten naar ons verzendt is het mogelijk dat we deze berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Wij combineren deze gegevens met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
 • Doeleinden. We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben gekregen.
 • Derden. Room 17 zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.
 • Communicatie. Als u uw gegevens wilt aanpassen of uzelf uit onze bestanden wilt halen kunt u via onze contactpagina contact met ons opnemen.
 • Veranderingen. Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.
 • Wij zullen met zorg omgaan met de door u opgegeven gegevens en deze nooit voor andere doeleinden gebruiken dan het verzenden van uw bestelling(en) en pakket(en).
 • De Wet bescherming persoonsgegevens ( WBP)  verplicht ons tot het nemen van “passende technische en organisatorische maatregelen om verlies of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens te voorkomen”, dit hebben wij dan ook gedaan door onze website te beveiligen.

 

Auteursrecht
Niets van deze website mag gekopieerd, opgeslagen of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Room17