INSPIRATION ROOM 

 garden   Napoleon   paintbrushes

” BEING INSPIRED IS ONE OF THE MOST IMPORTANT THINGS IN LIFE “

Zin om inspiratie op te doen? Zin om je creativiteit  te laten stromen en je passie aan te wakkeren? Kom dan naar de Inspiration Room : workshops, lezingen en activiteiten voor iedereen die van wonen, stylen, antiek, brocante, tuinieren, kunst en cultuur houdt. Ontdekken, beleven, luisteren en doen. Sfeer proeven en binnenkijken bij Room 17.  De activiteiten kunnen gecombineerd worden  met een verblijf in de Bed & Breakfast. Laat je inspireren en verrassen en meld je aan via de button onderaan deze pagina. 

AGENDA

                

krans1  vermeer4  magnolia3 

SPRING IS IN THE AIR

Zaterdag 25 maart 13.30 tot circa 17.00 uur

Tijdens de workshop “Spring is in the air” ga je een fraaie voorjaarskrans maken van takken en mosDe krans heeft een diameter van circa 50 cm en kan naar eigen wens en fantasie worden afgestyled met voorjaarsbollen, veertjes en eitjes.  De workshop wordt gegeven door Les Fleurs d’Amour ( www.lesfleursdamour.nl).

Na afloop staat er een heerlijke High Tea voor je klaar.

Prijs € 55,- per persoon

 

 

 51SaX3bomfL._SX258_BO1,204,203,200_ - kopie (2)  color  Rodin De Kus-001

GENIUS AT WORK

Zaterdag 1 april   10.30 tot 13.00 uur

Een inspirerende lezing over Auguste Rodin, de beroemde Franse kunstenaar en beeldhouwer. Margaret Breukink die de lezing houdt, studeerde kunstgeschiedenis en was docente aan de Rijksuniversiteit Utrecht en aan de Vrije Academie voor Kunsthistorisch Onderwijs in Amsterdam. Als geen ander weet zij haar publiek te boeien met enthousiaste verhalen, humor en prachtige beeldmaterialen. De lezing is inclusief brunch. Na afloop kun je op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan de Rodin tentoonstelling “Genius at Work” in het Groninger museum.

Prijs € 45 ,- per persoon ( inclusief ontvangst met koffie en thee, brunch, exclusief entree kosten museum).    img_8991  buikflessen aqua  groene druiven

WINE & TASTE

Zaterdag 10 juni 16.00 tot 20.00 uur

Proeven, ontdekken en genieten! Een  wijnproeverij met heerlijke hapjes en Franse brocante. Prikkel je zintuigen en test je smaak.

Leuk & leerzaam

 Fruitig & zonnig

Sprankelend & inspirerend.  

Bij mooi weer wordt de proeverij gehouden in de tuin.

Prijs € 25,-  per persoon IMG_7453 - kopie  n2uowPc  img_0722_00

ZINDERENDE ZOMERTUINEN

Zaterdag 8 juli 10.00-16.00 uur

Zin in een flinke dosis tuininspiratie ? Kom dan naar de Zinderende Zomertuindag!  Tips en adviezen over planten, bloemen, borders en kleuren. In de ochtend starten we met een boeiende lezing  en rond het middaguur  wordt er een heerlijke zomerlunch geserveerd.  Daarna vertrek je op eigen gelegenheid naar de Tuinerie,  een prachtige open tuin in Kolham. Na afloop ga je naar huis met een hoofd vol nieuwe  ideeën  én een goed gevulde goodie tuinbag .

Prijs € 65,- per persoon ( inclusief koffie, thee, middaglunch, tuinbezoek en goodiebag. )